неділю, 29 березня 2015 р.

Туризм Крым пропали люди

  У горах Криму загубилися жінка і шестеро дітей

У горах Криму загубилися жінка і шестеро дітей

В окупованому Криму рятувальників викликали на допомогу туристам: 28 березня в районі гори Ай-Петрі жінка з дітьми не могла зорієнтуватися на місцевості і самостійно спуститися з гір. Про це в неділю 29 березня повідомили в прес-службі МНС Криму, передає Крим.Реалії.
Група рятувальників спецзагону вела пошукові роботи, оточивши плато гори Ай-Петрі з двох сторін.
«В ході проведених пошуково-рятувальних робіт, жінку та шістьох дітей вдалося виявити на горі Ендеки. Постраждалі були доставлені до метеостанції на плато гори Ай-Петрі, де їх чекала машина швидкої допомоги», - повідомили в прес-службі відомства, додавши, що постраждалі медичної допомоги не потребували.
У відомстві зазначили, що подібні події нагадують про необхідність повідомляти рятувальників про походи в гори і реєструвати свої туристичні маршрути.
Туристів закликали до обережності, нагадавши про суворих погодних умовах. У МНС Криму відзначили, що вершини кримських гір досі вкриті сніговим покривом, температура повітря залишається в межах нижче нуля. Клімат в горах мінливий, ясна погода може в будь-яку хвилину змінитися холодом і опадами.

Немає коментарів:

Дописати коментар