вівторок, 22 вересня 2015 р.

Падаль.Передано до суду справу проти росіянки «Терези», яка катувала українських бійців

Передано до суду справу проти росіянки «Терези», яка катувала українських бійців

Суспільство — Юлія Поліковська, сьогодні, 23:011110Передано до суду справу проти росіянки «Терези», яка катувала українських бійців
Лариса Чубарова
Прокуратура Харківської області передала обвинувальний акт проти росіянки з позивним «Тереза», яка була членом незаконного збройного формування на території «ДНР», до Київського районного суду Харкова. Про це повідомили у прес-службі ГПУ.
Під час досудового слідства встановлено, що у червні 2014 року жінка вирішила долучитися до участі у діяльності терористичної організації «ДНР» та виїхала до Донецької області. Тут вона працювала під керівництвом так званого начальника управління контррозвідки псевдоміністерства державної безпеки «ДНР», обіймала посаду так званого «коменданта» кількох населених пунктів Донеччини, захоплених терористами.
Крім того, Служба безпеки України зібрала докази особистої участі підозрюваної в допитах полонених – як мирних місцевих жителів, так і військових Збройних Сил України.
Також Тереза займалася пошуком та передачею представникам терористичної «ДНР» розвідувальної інформації про Збройні сили України.
Її звинувачують за ч. 4 ст. 260 (участь у не передбачених законом збройних формувань), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та ч. 1 ст. 110 (посягання та територіальну цілісність та недоторканність держави) КК України передано до суду для розгляду по суті.
Нагадаємо, 7 квітня у Харкові затримали росіянку Ларису Чубарову на прізвисько «Тереза», яка приїхала в місто в лютому цього року з метою збору розвідувальної інформації та координації діяльності диверсійно-розвідувальних груп, які діють на території регіону. Пізніше стало відомо, що жінка причетна до катувань українських бійців.
Розвідник батальйону «Азов» Максим Ярошкілька, який кілька місяців провів у полоні у бойовиків, розповів, що «Тереза» привселюдно розстрілювала 20-річних бійців АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар