вівторок, 29 вересня 2015 р.

Півсотні спецпризначенців опинились "наодинці з небом" (фото)

Півсотні спецпризначенців опинились "наодинці з небом" (фото)

З півсотні спецпризначенців Центрального управління Нацгвардії та підрозділу "Булат" Управління державної охорони на Олександрійському аеродромі провели парашутно-десантну підготовку.
Про це розповіли у прес-центрі Нацгвардії.
"Північне помірне повітря, віддаля шумить двигун Мі-8, а на невеликій площадці повним ходом йде підготовка до стрибків. Інструктори нагадують істини підготовки парашутних систем та поведінки в повітрі, які є основними й непорушними догмами для всіх", - ідеться у повідомленні.
У кожного за плечима вже десятки стрибків з різних висот різноманітними способами, але до кожного нового стрибка та вправи ставляться дуже серйозно.
"Перший стрибок, чи третя сотня, немає різниці. Кожна, я підкреслюю, кожна деталь важлива. Ви не маєте можливості "вийти" із стрибка на висоті в шістсот метрів. Чорний гумор, але він приводить до тями, коли на думку спадає щось зробити за нижчими стандартами", - розповів один із спецпризначенців.
Військові потренували десантування парашутним та безпарашутним способом, як на землю, так і на водну поверхню, і вдень, і вночі.
Коли спецназ відпрацьовував десантування у воду, місцеві дітлахи, не приховуючи радості оточили "Спартан". Та пораділи, коли водій дозволив посидіти за кермом.


"І саме безтурботність дітей, їх неприхована радість, їх душевна незаплямованість викликала впевненість в тому, що ми маємо працювати заради мирного майбутнього", - підсумували у прес-центрі.

Немає коментарів:

Дописати коментар