пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Чудо.Машина-амфібія" очистила у Києві 15 водойм

Машина-амфібія" очистила у Києві 15 водойм

"Машина-амфібія" очистила у Києві 15 водойм
КИЇВ. 25 вересня. УНН. Упродовж цього року "машина-амфібія" очистила у Києві 15 водойм. Про це у відповіді на запит УНН повідомив директор КП "Плесо" Денис Пікалов.
За словами Д.Пікалова, очищення водних об'єктів у Києві проводилося за допомогою мультифункціональної машини "Truxor" DM4700В.
При цьому Д.Пікалов зазначив, що дана машина не є шкідливою для довкілля.
"Вартість години роботи цієї машини становить 431,42 грн. Вартість подачі механізму – 300 грн.Зокрема, послуги з очищення водойм у парках "Орлятко" та "Відрадний" обійшлися у 7 тисяч грн", - повідомив Д.Пікалов.
Д.Пікалов повідомив, що така машина видаляє з водойм побутові відходи, надмірну високу рослинність - рогозу, очерет, комиш та водорості з берегів.
"Загалом було виконано роботи на загальній площі у 25 га. На теперішній час очистка була проведена на 15 об'єктах. Це акваторія Дніпра біля мосту Метро та Мосту Патона, у озерах Тельбін, Синє, Райдуга, Жандарка, Біле, Сонячне, у озері парку "Орлятко", озері парку "Відрадний", на Русанівському каналі, пляжах Дитячий, Центральний, Чорторий, в зонах відпочинку "Веселка" та "Наталка", - розповів Д.Пікалов.
У поточному році машина-амфібія працюватиме на Русанівській протоці біля зони відпочинку Русанівська коса. Також у затоці Оболонь біля зони відпочинку "Наталка", ставок №14 біля зони відпочинку Святошино, Совські ставки біля зони відпочинку "Совська балка".
"Оптимальний час для роботи машини "Truxor" – з середини березня по кінець листопада у міру появи і росту рослин. Необхідність повторного очищення водойм залежить від кліматичних умов і змін погоди. Цього року у зв'язку з низьким рівнем води і аномальної спекотної погоди деякі водойми будуть заново очищені орієнтовно через два місяці після першого очищення", - повідомив Д.Пікалов.

Немає коментарів:

Дописати коментар