субота, 19 вересня 2015 р.

Территория моральной деградации или дети советской элиты.

Терит


ОСТАННІ НОВИНИ


Заслужений вчитель України, засновник групи аналітиків "Галицький аналітичний центр"
Деградація, моральне та культурне виродження російських «еліт» перейшло у стадію неповернення. Історія вчить нас, що в попри присутність різних маніяків та садистів у російських владах, в Росії були часи і люди, які дотримувалися певних моральних і духовних принципів, але це твердження не стосується останніх сто років історії цієї країни.
Почнемо з того, що імператори династії Романових і їхні послідовники - радянсько-російські лідери робили все для того, щоб в корені знищити саму ідею про незалежність України. Тут вони – союзники.
Донька російського імператора Олександра ІІІ  і рідна сестра останнього імператора Російської імперії Миколи ІІ – велика княгиня Ольга була скромною особою у повсякденному поводженні і щирою патріоткою Росії. Вона закохалась в простого унтер-офіцера 12 Охтирського гусарського полку М.Куликовського і, одночасно, взяла шефство над цим полком, що стояв на Україні у м.Меджибожі. Сама вона неодноразово відвідувала  Україну. Брат і слухати не хотів про заміжжя Ольги і її було видано заміж за принца Оренбурзького, якого вона не кохала і лише через 7 років княгиня Ольга розлучилася з нелюбом і в 1916 р. вийшла заміж за ротмістра Куликовського, народивши йому двох синів. Вона була щасливою мамою і дружиною, працювала на фронті як сестра-жалібниця і за свої кошти відкрила госпіталь, опікуючись пораненими вояками, що викликало глибоку пошану до княгині Ольги з боку рядових солдатів і офіцерів. Після приходу до влади більшовиків вона опинилася в Канаді! За мужність нагороджена високою медаллю. Похована в Канаді.
Діти більшовицьких лідерів і правителів були, дужі далекі від моральних чеснот. Василь Сталін став алкоголіком і помер від передозування. Про життєвий шлях доньки Сталіна – Світлани писати не варто. Галина Брежнєва вела аморальний спосіб життя і теж померла від алкоголю.
Старші дочки Миколи ІІ теж були сестрами-жалібницями і навіть перенесли пошесть. Більшовики, на чолі з Леніним, цього не врахували і обидві великі княгині були по-звірячому вбиті. Микола ІІ, як і його дружина імператриця Олександра Федорівна в момент загибелі, разом зі своїми п’ятьма дітьми відмовилися встали на коліна перед чекістами. Поставивши західні країни у ранг ворога, нинішній президент Росії В.Путін надійно сховав своїх чад на Заході. Про патріотизм чи мораль такої людини і мови не може бути. Втім він розлучився і зі своєю дружиною. Ура-патріотичні діти і онуки радянських і російських можновладців майже всі опинилися на Заході. Як-не-як, Росія країна не надійна.
Онучка Сталіна – Кріс Еванс – у США. Має там бізнес і до Росії-матушки аж ніяк не поспішає.
Син Хрущова – Сергій лише наїздами відвідує Росію. Правнучка Хрущова – Ніна теж живе і працює у США. Внучка та онук Андропова теж бажають жити серед імперіалістів, тобто у США. Правнук Брежнєва навчається у США, а його племінниця проживає не на Уралі, а в сонячній Каліфорнії.
Дочка комуно-бетонного Суслова – Майя опинилася в Австрії. Донька Горбачова – Ірина вибрала Сан-Франціско, а Тетяна Єльцина –Юмашова спокійно живе в Австрії. Краще любити Росію здалеку!
В часі Першої світової війни російською армією командував великий князь Миколай Миколайович. Імператор Микола ІІ виїжджав на фронт відвідуючи Львів. Син великого князя Костянтина Костянтиновича – великий князь Олег, маючи від роду 21 рік, поліг у цій війні, захищаючи Росію.
Прем’єр-міністр Росії – Петро Столипін старався реформувати відсталу країну. До останнього подиху був вірним царській родині. Нагадаймо читачеві, що Столипін був троюрідним братом поета Михаїла Лермонтова. Брат Столипіна загинув на дуелі і Петро зумів відомстити за брата родинному кривдникові. На нього було організовано кілька замахів. В одному із них у 1906 р., загинуло 27 осіб і 32 було поранено і серед них син і дочка Столипіна. Але від курсу реформи він не відмовився. Загинув у Києві від рук лівого терориста.
Порівняймо із Столипіним ще одного російського прем’єра – Д.Медвєдєва, якого більше цікавлять кросівки і туфлі на високих підборах та висока роль Санчо Панси при Путіні.
Командувач Білою армією адмірал Колчак, гордість російського флоту, зберіг для Росії золотий запас, хоч міг без перешкод відправити його в Японію чи у США. Любив Росію. Міг і врятувати своє життя. На розстріл йшов спокійно із високо піднятою головою. Радянські генерали і маршали, дрібнота за духом, писали доноси один на одного, вислужуючись перед Сталіним, зводячи наклепи на своїх друзів і навіть рідних. Згадаймо поведінку ката України Й.Якіра чи Тухачевського.
Не варто хвалити політику російських імператорів Олександра І, Олександра ІІ, Олександра ІІІ чи Миколи ІІ, але всі вони були високоосвіченими особами, зрештою, як і їх міністри.
Микола ІІ пройшов восьмирічний курс класичної гімназії, п’ятирічний курс юридичного факультету університету і Академії генштабу, він вільно володів французькою, німецькою, англійською та російською мовами. Блискуче знав літературу, історію та археологію. Був цар і добрим музикантом. Та й звання військове, як для імператора мав скромне – «полковник».
Радянські керівники за винятком Леніна і Луначарського, були майже всі з початковою освітою і матюки рясно скрашували їх лексичний запас. Й.Сталін, як і Л.Брежнєв ще й дослужилися до генералісимусів, а Брежнєв ще й отримав 4 героїв. Оце розмах!
Перед смертю велика княгиня Ольга, якій було 22 роки, написала вірш «Молитва», який вражає своєю високою релігійністю і високою мораллю. Вірш цей був знайдений уже після розстрілу авторки:
И у преддверие могилы
Вдохни в уста Твоих рабов
Нечеловеческие силы
Молиться кротко за врагов.
Дочка «залізного» Фелікса Дзержинського – Маргарита Тальце керувала 4 відділом політичної психіатрії. Сама допитувала політв’язнів психотворними препаратами. Більшість політв’язнів – гинуло. Як відомо, 4-й відділ був у підпорядкуванні КГБ та інституту судової психіатричної експертизи ім.Сербського. Пролетарські керівники Росії вживали матюки як вставні слова, у кожному реченні. Ленін назвав Троцького «політичною проституткою». Сталін навіть на резолюціях про смертельні вироки вживав матюки, як і всі члени політбюро. Згадаймо резолюцію Якіра. Бердяєв назвав Леніна генієм брутальної мови. Його улюблені терміни у письмі «говно», «шваль», «сволоч». Розу Люкембург, цю полум’яну комуністку, Ленін називав «ідіоткою» та «дурою». Надія Крупська хоч і була дворянкою, і заступником наркома освіти, складала чорні списки книг і заборонила праці Платона. Канта, Шопенгауера. Лєскова, В.Соловйова, Ніцше, деякі твори Толстого, К.Чуковського, казки – всього 97 авторів. Як поводився Сталін із Надією Крупською – відомо. Зрештою її смерть залишається загадкою.
Нині на російському владному Олімпі є два унікуми – Чуркін та Лавров. Нещодавно світ почув з уст Лаврова смачний російський мат. А постійний абсурд, який несе Чуркін став темою для анекдотів.
Викликає сміх заслання Леніна в Сибір, у село Шушенське. Оце заслання! Саме там вождь набирався сили, щоб знищити царську родину. За його наказом і наказом Свєрдлова чекісти розстріляли Миколу ІІ, імператрицю Олександру Федорівну, дорослих дочок – Ольгу та Анастасію, менших дітей Тетяну та Марію, та нещасного, важкохворого сина 13-ти літнього царевича Олексія. Ще й з люттю добивали штиками, а пізніше тіла облили сірчаною кислотою. Гітлер навчався у своїх старших катів.
Російський імператор Олександр ІІІ був дуже суворим батьком і не терпів непослуху з боку дітей. Фактично цар загинув, рятуючи їх під час залізничної катастрофи, хоч офіційно помер від хвороби нирок у свої 49 років.
Юрій Андропов – генсек ЦК КПРС  шеф КГБ розлучився з першою дружиною Ніною Єнгалечовою, залишивши їй двоє дітей. Знайшов молодшу – Тетяну Лєбєдьєву. Таким шляхом пішов і нинішній російський президент В.Путін. Путін рятує журавлів, тигрів, усміхнено займається підводною археологією і в цей час гинуть жінки і діти  Донбасі, Грузії, зрештою і в самій Росії.
Сталін був деспотом і всіляко принижував свою другу дружину, молодшу від нього на 23 роки – Ніну Алілуєву, яка в 1932 р. застрелилася, хоч їй йшов лише 31 рік. Сталін, як і всі мешканці Кремля, вів аморальний спосіб життя. Він ненавидів свого старшого сина Якова, який пішов на фронт у званні ст. лейтенанта, а в цей же час другий син – Василь у свої 24 роки став генералом авіації. Невістку, дружину Якова – Юлію Сталін наказав заарештувати, а пізніше вбити через те, що була єврейкою. Наказав він розстріляти і брата своєї першої дружини.
Сталін знищив біля двох мільйонів інвалідів ІІ Світової війни, загнавши їх у Сибір, де вони майже всі загинули. Навіть протести Жукова не допомогли. Вождь всіх нардів відмовився від радянських полонених і допомоги їм з боку міжнародного Червоного Хреста прирікши кілька мільйонів радянських офіцерів і бійців на нелюдські муки і смерть у фашистській неволі. Путін теж відмовляється від полонених російських солдатів і офіцерів в Україні.
Російські царські солдати і офіцери, герої російсько-турецьких воєн, російсько-японської війни, георгіївські кавалер – учасники І світової війни користувалися заслуженою славою і були прекрасно матеріально забезпечені.

Немає коментарів:

Дописати коментар