понеділок, 23 квітня 2018 р.

До Тернополя із зони АТО повернулися військовослужбовці Тернопільської артилерійської бригади (фото,


До Тернополя із зони АТО повернулися військовослужбовці Тернопільської артилерійської бригади (фото, відео)

Близько 150 військовослужбовців прибули до Тернополя на постійне місце дислокації із зони АТО. Ешелон з особовим складом і технікою підрозділу Тернопільської артилерійської бригади зустрічали голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, представники влади, духовенства, рідні та близькі воїнів.
Очільник області подякував за героїзм воїнам, які тривалий час захищали мир і спокій в Україні та вручив з нагоди повернення із зони АТО, за відмінне виконання службових обов’язків, самовідданість, професіоналізм, дисципліну медалі «За службу Україні» та подяки.
«Дякую вам за кожен день, проведений в очікуванні нашої спільної перемоги на Сході України, під градами російських окупантів, під їхнім шквальним вогнем. Очевидно, перемога буде тоді, коли ми визволимо останній клаптик нашої української землі. Сьогодні держава в особі Президента України Петра Порошенка вживає всіх заходів для того, щоб ми повернули рідну землю не лише ціною життя українського солдата», - зазначив Степан Барна.
Також він наголосив, що для Тернопільщини відновлення Збройних Сил України і надалі залишатиметься пріоритетним. Очільник області акцентував на системних змінах в обороноздатності нашої армії: «Ми працюємо в області над відновленням інфраструктури артилерійської бригади. Впевнений у тому, що такі кроки допоможуть покращити умови перебування наших військових на постійному місці дислокації у Чорткові, Теребовлі, Бережанах, а в перспективі і в Кременці».
Військовослужбовці та усі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв артилерійської бригади, які захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, віддали найдорожче – власне життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар