суботу, 30 липня 2016 р.

Українські десантники візьмуть участь у навчаннях в Литві

Українські десантники візьмуть участь у навчаннях в Литві

  • Сьогодні, 23:37
  • Розсилка
<span>80&nbsp;десантно-штурмова бригада ЗСУ</span>
80 десантно-штурмова бригада ЗСУ
Військовослужбовці візьмуть участь в навчаннях «Флеймінг Тандер-2016»
Військовослужбовці 80 десантно-штурмової бригади ВДВ візьмуть участь в навчаннях «Флеймінг Тандер-2016» в Литві. Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.
Артилерійські маневри відбудуться на базі навчального центру армії Литви поблизу міста Пабраде і триватимуть з 1 до 12 серпня.
Під час навчань українські десантники матимуть змогу обмінятися досвідом з військовими Збройних сил США, ФРН, Бельгії, Латвії, Литви, Португалії щодо підготовки військовослужбовців, тренуванню командирського складу управлінню підрозділами і організації виконання завдань за призначенням.
«Українською найменування навчання перекладається, як «Полум’яний Грім». Впродовж двох тижнів під час цих маневрів наші артилеристи обмінюватимуться практичним досвідом із колегами з армій інших країн світу», — розповів командир бригадної артгрупи полковник Данило Давиденко.
Офіцер додав, що навчання потужне, адже участь в них братимуть понад 1 100 військовослужбовців. «І що головне, навчання артилерійське. До цього часу ми не брали участі у подібних заходах міжнародного масштабу», — зазначив Давиденко.

Немає коментарів:

Дописати коментар