пʼятницю, 29 липня 2016 р.

ПРИГОТОВИТЬСЯ НА ПАРАШУ!ТУКА ПРО СКАСУВАННЯ АВТОНОМІЇ КРИМУ: ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНИЙ НОКДАУН ДЛЯ "МІСЦЕВОЇ ЕЛІТИ"


ТУКА ПРО СКАСУВАННЯ АВТОНОМІЇ КРИМУ: ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНИЙ НОКДАУН ДЛЯ "МІСЦЕВОЇ ЕЛІТИ" 




5 канал
Найближчим часом почнеться досить масована інтенсивна заміна зрадників у Криму на фахових працівників різних російських спецслужб, зазначив Георгій Тука
Для України скасування російською владою автономії Криму радикальних змін не принесе. Про це в ефірі "5 каналу" в ході телемарафону "Україна понад усе" заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.
"Для нас це (скасування "Кримського федерального округу" - 5.ua), на мій погляд, навряд чи якісь радикальні зміни відбуваються. Це, по-перше, величезний нокдаун, якщо не нокаут, до так званої "місцевої еліти", яка зрадивши, сподівалась отримати контроль над півостровом і не просто контроль, а, скажімо так, можливість спілкуватися з першими особами Федерації. Зараз чітко дали зрозуміти, що ваш час минув, ви такі самі, як решта, нічого у вас особливого немає", – сказав він.
Повну версію розмови з Георгієм Тукою читайте незабаром у розділі "Інтерв'ю" на 5.ua
"Я чесно кажучи очікую, що найближчим часом почнеться досить масована інтенсивна заміна тих зрадників на можливо навіть фахових працівників спецслужб різних російських", – зауважив Тука.

Немає коментарів:

Дописати коментар