вівторок, 28 липня 2015 р.

Бійці батальйону "Херсон" знову вирушили в зону АТО

Бійці батальйону "Херсон" знову вирушили в зону АТО

28 липня, 2015 - 11:42
Бійці батальйону "Херсон" знову вирушили в зону АТО
Фото прес-служби УМВС в Херсонській області
Напередодні тридцять вояків відправились на Донбас, аби замінити на бойових постах товаришів, які служать там уже протягом місяця. Перед відправкою в зону АТО бійці пройшли чергові курси з тактико-спеціальної, вогневої, фізичної та загальнопрофільної підготовки. Міліціонери батальйону повністю забезпечені спецзасобами, форменим одягом та необхідними продуктами, зазначають в обласному УМВС.
Перед відправкою на Схід з бійцями зустрівся начальник УМВС в Херсонській області Артур Меріков. Він попросив підлеглих відповідально ставитись до виконання завдань у неспокійному регіоні.
"Ви будете виконувати особливо важливі завдання. Забезпечувати охорону громадського порядку та боротьбу зі злочинністю у населених пунктах Сходу країни. Служба у зоні АТО вимагає від вас особливої дисципліни і відповідальності. Адже ми повинні зберегти мир та спокій жителів Донбасу", – цитує слова Мерікова прес-служба УМВС.
Провести бійців "Херсона" прийшли рідні і близькі. Вони хвилювалися за своїх синів, чоловіків, батьків, хоча й розуміють їх службовий обов’язок. Представник духовенства благословив хлопців на чесне виконання завдань і побажав вернутися живими і здоровими.
За даними прес-служби УМВС в Херсонській області, з початку проведення антитерористичної операції у зоні бойових дій несли службу майже 200 працівників міліції області.

Немає коментарів:

Дописати коментар