пʼятницю, 31 липня 2015 р.

Пікетники в Харкові: усіх, пов'язаних з ПР, вважаємо поплічниками злочинної організації

Пікетники в Харкові: усіх, пов'язаних з ПР, вважаємо поплічниками злочинної організації

Пікет проти Партії регіонів та реєстрації обласної організації "Опозиційного блоку" відбувся біля Головного управління юстиції в Харківській області.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.
Пікетників - до півсотні. В руках у них - чорно-червоні прапори "Правого сектора" і плакати: "Оппоблок = зрада = смерть", "Добкін, геть з Харкова!".
"Ми хочемо, щоб заборонили ПР. Всі прізвища, всі імена, які пов'язані з ПР, будуть вважатися поплічниками злочинної організації. Хоч би як вони перефарбовувалися, хоч би як переходили з одного блоку в інший - вони для нас залишаються злочинними", - зазначив активіст громадської організації "Громадський сектор" Анатолій Ряснянський.
За словами активіста організації "Люстраційний палата України" Андрія Ільгова, "це початок великого процесу, в тому числі, процесу люстрації цих осіб".
Як прозвучало на пікеті, активісти мають намір пікетувати офіс ПР в центрі міста.
Водночас, в обласному управлінні юстиції вважають тиском акції, пов'язані з "Опозиційним блоком".
"Представники Мін'юсту будуть займати правову позицію і діяти в рамках законодавства України", - стверджує начальник управління Юрій Георгієвський.
За його словами, представники нардепа Михайла Добкіна - лідера облосередку "Опозиційного блоку", неодноразово подавали документи на реєстрацію, але Мін'юст мав ряд обгрунтованих зауважень, "які можуть бути досліджені в суді".

Немає коментарів:

Дописати коментар