понеділок, 1 серпня 2016 р.

Скандал у Росії: раби з лісопильні за високими парканами благають про порятунок

На лесопилке Иркутской области обнаружены рабы

Скандал у Росії: раби з лісопильні за високими парканами благають про порятунок 01.08.2016 12:35 На тлі скандалу щодо рабської праці на лісопильні в Братську Іркутської області, управління Слідчого комітету Росії почало дослідчу перевірку. Як передає Російська служба Бі-бі-сі, в минулу п'ятницю, 29 липня, підмосковний телеканал 360 повідомив, що житель Серпухова знайшов у надісланих будматеріалах лист від робітників з проханням про допомогу. Автор записки - будівельник на ім'я Албек - стверджував, що робочих на лісопильні тримають в "нелюдських умовах". У свою чергу в московському офісі компанії, де здійснював замовлення серпуховчанин, заявили, що на заводі в Братську працюють нібито тільки громадяни Росії, і не стали надавати іншої інформації. При цьому потрапити на територію лісопильні в Братську неможливо, бо вона обгороджена високим парканом. У регіональному управлінні СК зазначили, що фірма, про яку йде мова, вже відома, і зараз встановлюється її місцезнаходження.Скандал у Росії: раби з лісопильні за високими парканами благають про порятунок
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/08/01/196119-skandal-rosiyi-raby-lisopylni-vysokymy-parkanamy-blagayut-poryatunok


Иркутские следователи начали проверку по факту использования на одной из лесопилок в Братске рабского труда. Об этом сайту телеканала «Звезда» сообщили в пресс-службе регионального управления СКР.
«Фирма, о которой идет речь в сюжете, уже известна. Сейчас устанавливают ее местонахождение», — говорится в сообщении.
Ранее житель подмосковного Серпухова обнаружил в заказанных по Интернету строительных материалах записку с просьбой о помощи. В ней некий Албек написал, что его и еще несколько человек держат без воды и документов.
Житель Серпухова сообщил о записке в правоохранительные органы. Все обстоятельства происшествия выясняются.
Как сообщал Guildhall, премьер-министр Великобритании Тереза Мэй объявила борьбу с рабством главным приоритетом своей международной политики.

Немає коментарів:

Дописати коментар