вівторок, 30 серпня 2016 р.

"РОЗБИЛИ ПЛЯШКУ ШАМПАНСЬКОГО": УКРАЇНЦЯМ ПРЕЗЕНТУВАЛИ МОДЕРНІЗОВАНЕ СУДНО "КАПІТАН ЧЕРЕМНИХ"

"РОЗБИЛИ ПЛЯШКУ ШАМПАНСЬКОГО": УКРАЇНЦЯМ ПРЕЗЕНТУВАЛИ МОДЕРНІЗОВАНЕ СУДНО "КАПІТАН ЧЕРЕМНИХ"  

5 канал
Його назвали на честь українського капітана, який за 35 років роботи жодного разу не втрапив в аварію
Модернізоване гідрографічне судно "Капітан Черемних" спустили на воду. Невдовзі воно вирушить до Одеси. Про це повідомляє "5 канал".
Зазначається, що під час урочистостей за традицією о борт розбили пляшку шампанського. Назву судну дали на честь одеського капітана Івана Черемних. 
"Я проплавав капітаном 35 років. Без аварій. Приїхав сюди, аби спустити цей пароплав, названий на мою честь. Треба сказати, що це душевно приємно", – сказав капітан Черемних.
Як повідомляється, щоб обладнати судно відповідно до найновіших світових досягнень у галузі морської техніки, знадобилося два роки і майже два мільйони доларів. Про це заявив начальник "Держгідрографії" Сергій Симоненко.
"Кран, два двигуни, навігація. Усе повністю нове, будемо говорити, модернізоване судно повністю із новим обладнанням. Це третє судно за модернізацією. Минулого року ми спустили (одне), і за два роки до цього", – пояснює  Симоненко.
Як повідомив заступник міністра інфраструктури Дмитро Роменський, "по мірі необхідності будуть також переобладнуватися, модернізуватися старі судна, будуть встановлювати нове сучасне обладнання. Це судно модернізоване, побудоване за всіма сучасними вимогами".
Як стало відомо, "Капітан Черемних" використовуватиметься для встановлення і заміни буїв, виконання комплексних досліджень та обслуговування гідрографічних об'єктів. 
Теги: судномодернізаціяОдеса 

Немає коментарів:

Дописати коментар