вівторок, 30 серпня 2016 р.

“Україна. Повернення своєї історії”. Мережу сколихнув фільм-дослідження як росіяни крали українську історію

“Україна. Повернення своєї історії”. Мережу сколихнув фільм-дослідження як росіяни крали українську історію

11
Україна. Повернення своєї історії – документальний фільм-дослідження. Наша історія – лише набір вигаданих фактів та чужих героїв. Протягом століть існували таємні групи людей, які створювали для українців паралельну реальність. 400 років ними керував один центр. Архів репресивних органів ЦК Компартії України розсекретили всього торік. Засправою одного етнографа почали відкриватися масштабні фальсифікації історії.
Чому вбивали тих, хто збирав по селах народні обряди? Ким насправді була дружина Ярослава Мудрого, яку росіяни назвали своєю святою, та де вона похована? Звідки насправді був родом Ілля Муромець? Ми зібрали команду науковців, які вперше за 1000 років розкриють історичну аферу. Дивіться документальний проект Україна. Повернення своєї історії онлайн.

УКРАЇНА. ПОВЕРНЕННЯ СВОЄЇ ІСТОРІЇ. ЧАСТИНА 1


УКРАЇНА. ПОВЕРНЕННЯ СВОЄЇ ІСТОРІЇ. ЧАСТИНА 2

Україна. Повернення своєї історії – це розслідування почалося з однієї папки в архіві. Наше минуле спотворено, а найдорожчі святині викрадені. За допомогою фактів та сучасної науки ми намагаємося розкрити найбільшу історичну аферу. Як і коли Московія привласнила собі назву Русь. Вперше за 300 років українці побачать, як насправді виглядав Іван Мазепа. Ми відтворимо справжній портрет гетьмана, всі зображення якого наказав знищити Петро I. Також ви дізнаєтеся подробиці давньої батуринської трагедії. Король Данило Галицький – єдиний з усіх руських правителів, хто не скорився татаро-монголам, і саме за це отримав від Папи Римського корону. Але куди ж поділася корона?

УКРАЇНА. ПОВЕРНЕННЯ СВОЄЇ ІСТОРІЇ. ЧАСТИНА 3

Україна. Повернення своєї історії – це масштабне історичне дослідження, яке викриває тисячолітню брехню. З останньої частини фільму ви дізнаєтеся, як виглядала дружина Ярослава Мудрого, найгарніша та найвпливовіша жінка Європи. Експерти відтворять її обличчя за кістками. Також вперше ви зможете побачити справжнє обличчя Івана Мазепи, якому на пізніших портретах домалювали щоки та підборіддя. Дивіться документальний проект Україна. Повернення своєї історії онлайн.

Немає коментарів:

Дописати коментар