четвер, 31 березня 2016 р.

Учасники АТО створили власну футбольну лігу

Учасники АТО створили власну футбольну лігу

 
У Київській області створили футбольну лігу, у які гратимуть команди сформовані з учасників АТО та волонтерів
Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Укрінформ".
До Футбольної ліги учасників АТО увійшли десять команд, які визначатимуть переможця турніру з 10 квітня по 12 червня. Голова правління громадської спілки "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО "Українці-разом!" Руслан Руденко розповів, що у першому розіграші ліги представлені військові підрозділи, які брали участь у бойових діях на Донбасі, а також члени волонтерських організацій.
"Ідея організувати такі футбольні змагання виникла ще два роки тому, але тоді було не до футболу, бо йшли запеклі бої. Потім до нас з цим питанням звернулися бійці батальйону Кульчицького. Нині у нашій лізі задіяний практично увесь київський гарнізон, бійці якого воювали в АТО. Сподіваємося, що до нас приєднаються й учасники з інших регіонів України", - сказав Руденко.
Капітан команди "Київ" 12-го окремого мотопіхотного батальйону Олександр Посітко вважає, що участь у змаганнях допоможе чоловікам, які пройшли війну швидше адаптуватися у суспільстві.
"Хлопцям, які приїхали зі сходу треба відійти від війни. Саме через улюблену гру, через футбол їм легше буде повернутися до мирного життя", - сказав Посітко. 

Немає коментарів:

Дописати коментар