середу, 30 березня 2016 р.

На Донбас прибули російські військові з Костроми, Воронежа та Іванова

На Донбас прибули російські військові з Костроми, Воронежа та Іванова

00
 
0
Середа, 30 березня 2016, 14:00
Бойовики активно застосовують диверсійно-розвідувальні групи зі складу російських підрозділів.
Про це повідомляє Головне управління розвідки.
"До районів пунктів Красногорівка, Мар’їнка та Новотроїцьке здійснили вихід три ДРГ зі складу 331 парашутно-десантного полку (Кострома) 98 повітрянодесантної бригади (Іваново) Повітрянодесантних військ ЗС РФ", - сказано в повідомленні.
Розвідка також повідомляє про загибель російських військових в районі Авдіївки.
"29 березня загинуло три та отримало поранення п’ять російських військовослужбовців розвідувальних підрозділів 3 (Горлівка) та 5 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп", - зазначили в повідомленні.
Також, за повдіомленням розвідки, до Ясинуватої прибув підрозділ 128 спеціального моторизованого полку внутрішніх військ МВС РФ з Воронежа.
До західної околиці Донецька прибули три вантажні автомобілі з особовим складом 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк);
З Макіївки у напрямку Донецьк перекинуті дві інженерні машини розгородження;
У районах міст Донецьк та Ясинувата зафіксовано діяльність підрозділів зі складу окремої роти радіоелектронної боротьби (Донецьк).
Крім того у розвідці повідомляють про постачання з території Росії боєприпасів.
За їхньою інформацією, до Іловайська прибув залізничний ешелон з боєприпасами, в подальшому доставлених на склади 1 АК ЗС РФ у н.п. Амвросіївка та Харцизьк.
Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ "Град", САУ та танків у районах Стаханов, Обозне, Донецьк та Мінеральне.
Українська правда

Немає коментарів:

Дописати коментар