четвер, 11 січня 2018 р.

Вовк, Ахметов, Гонтарева і Пасенюк – це сицилійська мафіозна сім'я, – Саакашвілі

Вовк, Ахметов, Гонтарева і Пасенюк – це сицилійська мафіозна сім'я, – Саакашвілі
При владі в Україні є маленька сицилійська мафіозна сім'я. Туди входять Вовк, Ахметов, Гонтарева, Пасенюк. Вони відмивають гроші та підвищують тарифи.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня о 13:00–15:00 та 17:00–19:00 на телеканалі ZIK) заявив лідер Руху нових сил Міхеїл Саакашвілі.

«Хто ще в цій історії з грішми Януковича дуже знаменний? Це Вовк. Дмитро Вовк був одним із головних в ICU – це компанія, яка відмила гроші Януковича. Тобто, цей Вовк спочатку відмивав гроші Януковича. Потім він був менеджером Рошену. Після цього Порошенко перевів його головою у НКРЕКП, щоб допомагати Ахметову монополізувати економічну сферу, вбити шахти на Західній Україні і підняти тариф на 16%. Вони тільки в грудні підняли тариф, а не в кінці листопада, тому що в кінці листопада два члени комісії не прийшли і не проголосували. Потім їх звільнили», – зазначив Саакашвілі.

Окрім цього, за його словами, Петро Порошенко є офіційним партнером компанії ДТЕК. Це юридично зафіксований факт.

«Він отримує гроші за електроенергію від кожного тарифу, від кожної української сім'ї. Порошенко призначив двох членів і вони разом підвищили ставку. Тобто все пов'язано і вони це приховують.

У них маленька сицилійська мафіозна сім'я, куди входять декілька членів: Вовк, Ахметов, Гонтарева, Пасенюк. Вони відмивають гроші, підвищують тарифи, грабують бюджет», – вважає політик.

Читайте також: Саакашвілі розповів, хто «зливав» документи про виведення $1,5 млрд Януковича



Рінат АхметовбюджетМ Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/01/12/vovk_ahmetov_gontareva_i_pasenyuk__tse_sytsyliyska_mafiozna_simya__1243361

Немає коментарів:

Дописати коментар