четвер, 1 вересня 2016 р.

ПОЛТОРАК БЕРЕ УЧАСТЬ В УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗНАНЬ У НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ОБОРОНИ ІМ. І. ЧЕРНЯХОВСЬКОГО – ВІДЕО


ПОЛТОРАК БЕРЕ УЧАСТЬ В УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗНАНЬ У НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ОБОРОНИ ІМ. І. ЧЕРНЯХОВСЬКОГО – ВІДЕО 

mil.gov.ua
Полторак призначив генерал-полковника ЗСУ Геннадія Воробйова начальником університету ім. І. Черняховського
"5 канал" транслює візит міністра оборони Степан Полторак до Національного університету оборони ім. І. Черняховсько з нагоди початку нового навчального року та Дня знань. 
Полторак призначив генерал-полковника, першого заступника начальника Генерального штабу ЗСУ Геннадія Воробйова начальником університету ім. І. Черняховського. Призначення мотивував тим, що це один із найдосвіченіших військових, який може передати свої знання молоді.
За словами Степана Полторака, цього року до цього навчального закладу вступило 7 тисяч осіб, серед них – сім Героїв України.
Також хвилиною навчання вшанували пам'ять всіх, хто загинув у ході проведення АТО. Полторак наголовив, що від того, як курсанти будуть вчитися, залежить, як вони виконуватимуть в майбутньому поставлені бойові задачі. Він наголосив, що акцент у навчанні бути зроблено на практику. Він також закликав курсантів "вчитися перемагати".
"Україна хоче, прагне здобути мир після перемоги", – підкреслив міністр.
Нагадаємо, сьогодні Національний університет оборони України – єдиний національний виш ЗСУ IV рівня акредитації, у якому здійснюється підготовка військових фахівців оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів за освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" для ЗСУ та інших військових формувань.
Як повідомляв 5.ua, сьогодні в Україні відзначають День знань
Теги: Степан Полторак 
Останнє редагування: 08:54 1 вересня 2016

Немає коментарів:

Дописати коментар