пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

ПИДОР ДЛЯ ПИДОРОВ!Віктор Янукович, який під час Революції гідності втік з України, вже в Росії підписав «указ», яким позбавив прокурорів Криму громадянства України.

Віктор Янукович, який під час Революції гідності втік з України, вже в Росії підписав «указ», яким позбавив прокурорів Криму громадянства України. Цей нелегітимний документ прокуратура Росії надіслала Генпрокуратурі України, відтак, кажуть у ГПУ, Росія надала незаперечні докази зради.
Повідомляючи про це, Генпрокурор України Юрій Луценко у своєму Фейсбук оприлюднив не тільки документи, прислані Генпрокуратурою РФ, а й свою грамоту-подяку Генпрокуратурі Росії.
«Вчора отримав листа від російського ГП. Дуже стурбовані нашим кримінальним переслідуванням за державну зраду прокурорів АР Крим. Доводять до мого відома, що в березні 2014 у м. Ростов-на-Дону Янукович підписав Указ про вихід з громадянства Україна 590 осіб прокурорського складу.
В звязку з цим є дві новини:
1. Завдяки офіційному листу ГП РФ українські слідчі отримали беззаперечний доказ вини 299 колишніх українських прокурорів, яким вже оголошено про підозру. Також ми тепер маємо всі дані ще про 291 зрадника. З огляду на це я підписав подяку нач управління ГП РФ І. Каминіну.
2. Двічі не судимий екс Президент Янукович пробує підвищити свій воровський статус. Від простого баклана він намагається піднятися до козирного фраєра. Але щоб фуфло гнати треба мізки.
Мушу розчарувати і ГП РФ і зальотного шулєра — на справжньому Указі Президента Україна крім підпису має бути Державна печатка. Її Янукович на щастя вкрасти забув.
Фьодорович, двійка! Сідай», — написав з іронією Юрій Луценко.
ф2ф3


















































































Грамота Генпрокуратурі Росії від Генпрокуратури України, як і «указ» Януковича, нелегітимні, бо на них, крім підписів, ще має бути печатка.
ф1









































Тепер у Генпрокуратурі України вирішують, за якою саме статею Кримінального кодексу України порушити кримінальне провадження проти екс-президента Януковича.
Про це розповів в ефірі 112 Україна заступник Генпрокурора Євген Єнін.

Немає коментарів:

Дописати коментар