середу, 28 вересня 2016 р.

Росія готує нові подарунки "братам"

Росія збирається розв'язати війну у Білорусі та Казахстані, адже Кремлю потрібно створити чергову "штучну нестабільність".
Про це повідомляє "Еспрессо".
Відповідну заяву зробив колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний.
"Я майже не сумніваюся в тому, що білорусам треба готуватися до протистояння. Не просто до протистояння, а до конфлікту з Росією. І те, що я зараз бачу, коли західні дві області, Гродненська і Брестська, подаються як західний світ, тому що це католики, а східні - Гомельська, Вітебська, Мінська - як "русскій мір", і все частіше там з'являються листівки "русского міра" і т. д.", – зазначив він.
На думку Безсмертного, ще гірша ситуація зараз у Казахстані, і конфлікти річної давнини тільки підтверджують це.
"Значить, що все одно Кремль намагатиметься ситуацію сколихнути. І про це багато вже говорять в самій Білорусі, в Казахстані. Чому? Путіну необхідна нестабільність. Ось на тлі мобілізації електорату до виборів в Росії розхитування ситуації в Казахстані, Узбекистані, Білорусі та війна в Україні - це піднімає акції Кремля. Кремль стає потрібним сьогодні всім ", - додав Безсмертний.
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у німецькому уряді вважають, щоРосія скористалася слабкостями Заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар