четвер, 8 вересня 2016 р.

Стало відомо, як Столярова розкручувала партію Капліна

Одним з клієнтів політтехнолога Ігоря Шувалова і російської журналістки Марії Столярової, що працювала на "Інтері", був народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", лідер "Партії простих людей" Сергій Каплін
8 ВЕРЕСНЯ, 2016, 19:2
Про це пише у своєму блозі на "Цензор.Нет" Сергій Іванов.
У жовтні 2015 року Каплін і ряд інших політиків, яких згадували в листуванні Столярової, взяли участь в організації акції під Кабінетом міністрів. За деякими даними, ця акція стала плодом співпраці АП і Льовочкіна.
Тепер отримані документальні підтвердження зв'язку Капліна і людей Льовочкіна. У розкручуванні цієї акції брали участь Каплін з командою і піар-службою "Партії простих людей", Шувалов, Назім Бедіров, директор "НІС", що робить новини і політичні ток-шоу для "Інтера", Максим Денк, заступник директора "НІС", Столярова. Також в групі був Леонід Муравйов, видворений з України російський партнер Столярової.
Каплін замовляв піар-ролики у Бедірова за посередництва Шувалова. Бедіров доручав цю роботу Столяровій і Денку. Столярова залучала Муравйова. Потім Столярова в співпраці з Денком виготовила відео.
5 березня 2015 року Столярова надіслала Шувалову пропозицію з приводу того, "як інтегрувати Капліна в ефір "Інтера".
У серпні 2015 року вона отримала від Денка документ, в якому зафіксовані побажання по піар-кампанії.
Того ж дня Столярова додає в документ свої ремарки і відправляє їх Денку, Бедірову, а також москвичеві Івану Іваннікову, що займається комп'ютерною графікою.
6 вересня 2015 року вона доручає Муравйову придумати слогани і репліки. Група спільно працює над змістом роликів.
Потім Столяровій надсилають готове відео. Виготовила його та ж людина, що і "Народному контролю" Добродомова, що ховається під ніком "Oleg sky".
Ще декілька днів версії роликів проходять затвердження. У списку тих, що затверджують - Столярова і Денк.
В результаті усього цього народжується наступне:








П

Немає коментарів:

Дописати коментар