суботу, 5 грудня 2015 р.

У штабі АТО попередили, що терористи готують провокації напередодні Дня ЗСУ

У штабі АТО попередили, що терористи готують провокації напередодні Дня ЗСУ

Стало відомо про наміри оприлюднити інформацію про загибель мешканки Зайцевого внаслідок розриву гранати автоматичного гранатомету АГС, з якого нібито вели вогонь українські військовослужбовці.
Напередодні Дня Збройних Сил України противник посилює інформаційні провокації з метою дискредитації українських військовослужбовців в очах населення України та світової спільноти. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.
Зокрема, повідомляється, що українській стороні стало відомо про наміри терористів видати найближчим часом в ефір та оприлюднити у мережі інтернет інформацію про загибель місцевої мешканки Зайцевого внаслідок розриву гранати автоматичного гранатомету АГС, з якого нібито вели вогонь українські військовослужбовці.
«Для цього бойовики в даний час висуваються на місце події з метою надання хибних коментарів та введення в оману спостерігачів Спільної моніторингової місії ОБСЄ. У зв'язку із зазначеним, Штаб АТО повідомляє наступне. 9-ї до12-ї години вчорашнього дня противник провів жорстокий обстріл наших позицій поблизу Зайцевого із 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. У відповідь українські військовослужбовці вели вогонь тільки зі стрілецької зброї. Перекладання на Збройні Сили України відповідальності за власні воєнні злочини є типовою рисою роботи інформаційно-пропагандистської машини Кремля», - наголосили в прес-центрі.
Нагадаємо, ввечері 4 грудня українські військовослужбовці змусили бойовиків відступити в районі Павлополя.

Немає коментарів:

Дописати коментар