вівторок, 8 грудня 2015 р.

Долой мусорню!МВС звільнило 47 тисяч правоохоронців з початку року

МВС звільнило 47 тисяч правоохоронців з початку року


МВС звільнило 47 тисяч правоохоронців з початку року
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звітує про реформу
З початку 2015 року міністерство внутрішніх справ звільнило понад 47 тисяч працівників. Про це повідомивсьогодні, 8 грудня, голова МВС Арсен Аваков на публічному звіті міністрів.
«Ми розпочали найболючіший етап, який проходить на ваших очах, – кадрові зміни. Від початку року з органів внутрішніх справ звільнено з різних причин, у тому числі – й за нереабілітаційними обставинами – 47 тисяч осіб», – повідомив він.
Міністр пообіцяв закінчити повну переатестацію всіх кадрів у системі органів внутрішніх справ через півроку. Паралельно пройдуть конкурси із залучення нових працівників у Національну поліцію.
«Я сподіваюся, що через шість місяців я зможу сказати всій країні, що поліція оновилася. Чому я не можу сказати цього зараз? Тому що на початок минулого року у нас в міліції працювало близько 180 тисяч осіб. Чи знаємо ми, як цю ситуацію поміняти? Де взяти ці кадри?», – сказав Аваков.
Нагадаємо, 7 листопада в Україні набув чинності закон «Про Національну поліцію», водночас закон «Про міліцію» втратив силу. Керівником Національної поліції призначили Хатію Деканоїдзе, яка раніше була радницею Авакова. Національна поліція поділятиметься на кримінальну, патрульну, поліцію охорони, спеціальну поліцію і поліцію особливого призначення (КОРД).

Немає коментарів:

Дописати коментар