вівторок, 16 червня 2015 р.

Преступники и безумцы.Росія підготувала план захоплення Лівобережної України


Росія підготувала план захоплення Лівобережної України, – Геращенко

Росіяни планували упродовж двох тижнів взяти під контроль території і комунікації без захоплення великих міст та обласних центрів

Суспільство — Володимир Пиріг, сьогодні, 11:534200

Д

  • Z
Росія підготувала план захоплення Лівобережної України, – Геращенко
фото РБК Daily
Армія РФ
Росія планувала за 15 діб захопити територію Лівобережної України, йдеться у таємній доповіді Генштабу РФ під назвою «Доповідь рішення на застосування угруповання військ «Північ» у спеціальній операції», стверджує на своїй сторінці у Facebook народний депутат Антон Геращенко.
Він зазначає, що секретні документи зуміли отримати фахівці-добровольці групи проекту «Миротворець» у процесі багатокрокової спеціальної операції. Сам план агресії проти України було отримано ще в кінці квітня і передано компетентним органам для врахування в планах із організації оборони України.
За даними Геращенка, відповідний план був затверджений 8-9 квітня в Санкт-Петербурзі в штабі Західного військового округу, після чого відбувся великий генеральський бенкет. Відповідальним за розробку плану дій групи військ «Північ» був призначений командувач Західним військовим округом РФ, генерал-полковник Сидоров Анатолій Олексійович.
«На захоплення всієї Лівобережної України за планом Генштабу РФ відводиться всього 15 діб. Мета – швидке захоплення контролю над територією і комунікаціями, без захоплення великих міст/обласних центрів. Відповідно до плану, батальйонно-тактичні групи регулярної Російської армії, об’єднані в групу військ «Північ», мали вторгнутися на територію України в два етапи — спочатку в Харківську і Донецьку області, а потім в Полтавську, Київську та Чернігівську. При цьому вторгнення планують за старою звичкою маскувати під повстання орд «ополченців» ЛНР-ДНР, які накопичили сили і хочуть відновити конституційний порядок в Україні без повернення Януковича», – написав Геращенко.
Водночас, аналогічний план, як стверджує нардеп, розробило командування Південного військового округу РФ, мета якого — удар по Запоріжжю та Мелітополю через район Бердянська і Маріуполя, а також вихід до Перекопського перешийку для відкриття сухопутних шляхів сполучення з окупованим Кримом.
«Ми наразі закінчуємо переклад основних документів на англійську мову в цілях доступності всьому цивілізованому світу сенсу і суті агресивної політики Путіна», – додав Геращенко.
Раніше Європарламент висловив занепокоєння тим, що Москва не відмовилася від наміру пробити до Криму сухопутний коридор.
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Немає коментарів:

Дописати коментар