неділю, 21 червня 2015 р.

Шкіряк: у моргах і лікарнях Донецька і Луганська – аншлаг

Шкіряк: у моргах і лікарнях Донецька і Луганська – аншлаг

З 3 травня бойовики втратили 400 чоловік убитими Кремль має намір переходити до нової стадії ескалації військового конфлікту на Донбасі.

Так вважає радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, який наразі перебуває у секторі «А».
«Можна констатувати, що російсько-терористичні війська можуть проводити підготовку до планових наступальних дій. Значне скупчення ворожої важкої техніки на лінії розмежування свідчить про бажання Кремля переходити до нової стадії ескалації військового конфлікту на Донбасі», – написав він на своїй сторінці у Facebook.
«Втім, можна впевненно говорити, що, при всьому, у російських терористів серйозні проблеми з живою силою. Вони налякані, оскільки з початку червня несуть колосальні втрати вбитими та пораненими.
Починаючи з подій в Мар’їнці, бойовики втратили понад 400 чоловік вбитими і близько 800 пораненими. В моргах і лікарнях Донецька і Луганська – аншлаг. Лежать всюди, навіть в приймальних відділеннях на підлозі. Лікувати нічим, антисанітарія, розпач та хаос», – зазначає Шкіряк. 
«Отже, Путіну потрібні маленькі перемоги для ментально-психологічного впливу на невдоволене населення окупованих територій і самих терористів. Це означає, що він може знову застосувати регулярні частини ЗС РФ для спроби прориву в глиб нашоі територіі на кількох ділянках лініі фронту. Ймовірніше всього, це буде удар на Широкине-Лебединське, Мар’янку – Артемівськ, Станицю Луганську – Щастя», – вважає він.
Нагадаємо, бойовики намагалися зробити прорив у Мар’їнці 3 червня.

Немає коментарів:

Дописати коментар