середу, 16 листопада 2016 р.

Колишній силовик розповів про захоплення Луганська

Росія розгорнула цілу мережу діверсійно-розвідувальних груп в Луганську для реалізації ідеї "руского міра". У місті до моменту окупації сепаратистами працювали понад 12 тисяч людей. Керували операцією працівники ФСБ і ГРУ Міноборони РФ, а також завербовані співробітники Служби безпеки України.
"Російські спецслужби багато років створювали свою агентурну мережу в Луганській області, в тому числі, через військово-історичні і військово-патріотичні організації, спілки ветеранів війни в Афганістані, а також клуби військово-історичних реконструкцій". Одним з членів такої військово-патріотичної організації був Олексій Карякін, який пізніше став одним з ватажків терористичної "армії Південного Сходу", - повідомляє Петрулевич в коментарі на ресурсі Апостроф.
Екс-силовик наголосив, що навесні 2014 року зберігалася велика ймовірність військового вторгнення з боку Росії. Основний план російських спецслужб полягав у тому, щоб члени диверсійної організації здійснили на території Луганської області збройне повстання.
"Вони збиралися захопити і пости ДАІ, блокувавши таким чином в'їзди в область, і автозаправки, щоб мати можливість робити "коктейлі Молотова", взяти під контроль органи державної влади, роззброїти працівників міліції і заволодіти їх зброєю", - додав Петрулевич.
"Знай.ua" повідомляв, що на терористів Донбасу масово працюють зрадники України.
Теги: Луганськ, Росія, сепаратисти

Немає коментарів:

Дописати коментар