суботу, 19 листопада 2016 р.

Житомир попрощався з командир взводу 72-ї бригади Сергієм Ходоровським Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/11/19/zhytomyr_poproshchavsya_z_komandyr_vzvodu_72i_brygady_sergiiem_hodorovskym_994203

Житомир попрощався з командир взводу 72-ї бригади Сергієм ХодоровськимКомандир взводу 72-ї бригади Сергій Леонідович Ходоровський. Скріншот із відео.

Командир взводу 72-ї бригади Сергій Леонідович Ходоровський. Скріншот із відео.
У Житомирі попрощалися з військовим 72-ї механізованої бригади Сергієм Ходоровським, який загинув в Авдіївській промзоні на Донеччині.

У Збройних силах чоловік служив з 1998 року. Перебував у складі миротворчих військ в Іраку. Кадровий офіцер на початку АТО вирушив на Схід захищати цілісність країни. Влітку 2014-го виходив з Іловайська. З весни 2015 року воював на передовій у складі 72-ї механізованої бригади. 16 листопада загинув внаслідок мінометного обстрілу – він прикрив собою молодших побратимів.

У героя залишилися дружна та 3-річний син. Поховали бійця на військовому кладовищі, передає 5 канал.

Світлана Ходоровська, дружина загиблого, каже: «Хочу сказати, що він був не тільки найкращим героєм, він був найкращим чоловіком, батьком, він був найкращою, справедливою, доброю людиною, чесною і порядною. Він завжди приходив усім на допомогу і ніколи не кидав своєї справи. Якщо потрібно було йти до кінця – він завжди йшов до кінця. Я йому дуже вдячна за те, що він прожив життя».

Заступник командира батальйону 72-ї механізованої бригади ЗСУ Іван Дубей сказав: «Він був сержантом, командиром відділення. Разом із ним ходили на блокпости. ...Молодих хлопців, які не обстріляні були, він їх ховав, не пускав, саме коли були тяжкі бої. Сам у цей час відстрілювався. Загинув під час сильного мінометного обстрілу, під час бою».


Нагадаємо, 17 листопада, на Авдіївській промзоні від осколкового поранення загинув командир взводу 72-ї бригади Ходоровський Сергій Леонідович.

Як повідомлялося раніше, сьогодні після місяця боротьби за життя в лікарні Дніпра помер 19-річний боєць АТО Віталій Шостак.  Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/11/19/zhytomyr_poproshchavsya_z_komandyr_vzvodu_72i_brygady_sergiiem_hodorovskym_994203

Немає коментарів:

Дописати коментар