четвер, 30 квітня 2015 р.

Идиотизм клип ко дню Победы с целующимися и оголенными детьми Россия

Нови 


У Росії спеціально до Дня Перемоги презентували новий дитячий колектив «Лисенята», учасниками якого є 12-річні хлопчик і дівчинка, які у своєму першому ж кліпі постають напівголими й цілуються.
Про це повідомляє By24.org.
Автор і продюсер колективу –  доволі відома людина в російському шоу-бізнесі. Це – Валерій Полієнко, який свого часу писав тексти групам «Тату» і «Звери».
Сам Полієнко зізнається, що деталі його нового проекту «ще тільки оформляються». Однак у нього вже є логотип – рудий скрипковий ключ, що плавно перетворюється на лисячий хвіст. При цьому група «Лисенята» або, в англійському варіанті, «Little Foxes», позиціонується як «анархічна».
У прем'єрному кліпі 12-річні учасники колективу постають у напівголому вигляді, чомусь обмотані кулеметними стрічками з патронами. Дуже скоро хлопчик і дівчинка починають цілком по-дорослому цілуватися. Текст їхньої пісні при цьому складається всього з однієї фрази: «Якщо правила перевидумати, все можна виграти».
«Імовірно, мається на увазі повне нехтування Росією нормами міжнародного права («правила перевидумати»), після якого відбулася анексія Криму», – відзначає видання.
Поцілунки дітей під час монтажу кліпу було перемішано з архівними кадрами Параду Перемоги на Красній площі в Москві й кінохронікою за участю Йосипа Сталіна.
Російські патріоти не залишилися байдужими до нового арт-проекту: у соціальних мережах уже триває гаряче обговорення. Деякі навіть погрожують «масовими подачами заяв до прокуратури». 
Окрім того, мережу Інтернет підірвав відеоролик оренбурзької танцювальної школи-студії, де неповнолітні дівчата виконують відвертий груповий танець.

Немає коментарів:

Дописати коментар