суботу, 25 квітня 2015 р.

Их нравы ДНР

У Сло


22 квітня співробітники Слов'янського міськвідділу міліції затримали 55-річного жителя Горлівки, який в стані алкогольного сп’яніння вбив свого товариша.
Про це повідомляє прес-служба Слов'янського МВ ГУМВС України в Донецькій області.
12 лютого цього року співробітниця КП «Вода Донбасу» в технічному колодязі у Слов’янську знайшла тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.
На тілі потерпілого були колото-різані поранення, на голові – рубані рани. Згідно з висновком судово-медичної експертизи чоловік був убитий 3-4 дні тому.
Вбитого впізнала 57-річна мешканка Слов'янська. Вона розповіла, що чоловік був переселенцем з Горлівки та винаймав будиночок у садовому товаристві в с. Карпівка Слов'янського району.
Співробітники карного розшуку встановили, що до скоєння вбивства причетний 39-річний раніше судимий горлівчанин. Аби уникнути правосуддя він виїхав на тимчасово окуповану територію – до Горлівки.
Згодом правоохоронці з’ясували, що підозрюваний іноді приїжджав до родичів своєї співмешканки в прифронтове село Артемівського району. В один з таких приїздів він і був затриманий оперативниками та доставлений у Слов'янський міський відділ міліції.
За словами начальника Слов'янського МВ Ігоря Рибальченко, підозрюваний, його співмешканка і потерпілий раніше були знайомі й проживали в Горлівці. Коли почалися обстріли міста, вони виїхали з тимчасово окупованої території й оселилися в дачному будиночку в Слов'янському районі. Під час чергового застілля злочинець приревнував свою цивільну дружину до знайомого. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Ревнивець спочатку схопився за ніж і завдав супротивникові кілька колото-різаних ран, а після пустив у хід сокиру і двічі вдарив нею опонента по голові. Від отриманих травм чоловік помер на місці.
Щоб приховати сліди злочину зловмисник кинув тіло в колектор неподалік від будиночка та поїхав із співмешканкою в Горлівку.

Зараз зловмисник перебуває під вартою. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар