пʼятницю, 29 травня 2015 р.

У підрозділах ВДВ тривають бригадні тактичні навчання. Фото

У підрозділах ВДВ тривають бригадні тактичні навчання. Фото

1У Високомобільних десантних військах Збройних Сил України, за участю біля 4000 особового складу, понад 450 одиниць бронетанкової та автомобільної техніки, тривають бригадні тактичні навчання.
«Крилаті піхотинці» здійснивши з місць постійної дислокації марші своїм ходом, залізничним та повітряним транспортом, подолавши на штатній техніці вплав та за допомогою переправно-десантних засобах річку Південний Буг, прибули у район зосередження.
Після цього розпочнеться активна фаза навчань, в ході якої відпрацьовуватиметься завдання з десантуванням та бойовою стрільбою вночі в ході виконання рейдових дій із залученням декількох тисяч особового складу.
Також у бригадних тактичних навчаннях братимуть участь підрозділи морської піхоти ВМС, штурмова авіація, транспортні літаки ПС, вертольоти армійської авіації, інженерні підрозділи та особовий склад РХБ захисту.
— Ціллю навчань є удосконалення злагодженості особового складу, управління військами під час виконання бойових завдань у ночі, застосування підрозділів ВДВ в ході рейдових дій у взаємодії із військовослужбовцями інших видів Збройних Сил, — зазначив Командувач Високомобільних десантних військ ЗС України Герой України полковник Михайло Забродський. — Крім того, командири усіх рівнів вдосконалюватимуть вміння у зборі та аналізі даних обстановки, у швидкому плануванні бойових дій та доведенні завдань до підрозділів в умовах радіоперешкод, всебічного забезпечення дій військ в бою. Також, одне з ключових питань є дослідження можливості та підготовка рекомендацій щодо практичного десантування особового складу, техніки і вантажів вночі в умовах щільної протиповітряної оборони противника, — наголосив Командувач.
12345678910111213141516171820

Немає коментарів:

Дописати коментар