четвер, 28 травня 2015 р.

СТАРТ КУРОРТНОГО СЕЗОНУ В КРИМУ: ПОРОЖНІ НАБЕРЕЖНІ ТА ПЛЯЖІ БЕЗ ТУРИСТІВ

СТАРТ КУРОРТНОГО СЕЗОНУ В КРИМУ: ПОРОЖНІ НАБЕРЕЖНІ ТА ПЛЯЖІ БЕЗ ТУРИСТІВ
inforesist.org
Набережні Криму практично пустують, нечисленні відпочивальники – здебільшого місцеві, а російська влада замість обіцяної допомоги чомусь на старті сезону взялась публічно описувати жахливі умови відпочинку на півострові.
Судячи з добірки кадрів із веб-камер Криму, яку презентував сайтInforesist, початок курортного сезону окупований український півострів зустріне, як і минулого літа – з мінімумом туристів. Зі слів місцевих мешканців, основна частина нечисленних пляжників – самі кримчани. Це підтверджують і номери припаркованих авто.
Що більше – число туристів може ще й різко зменшитись: в РФ минула ейфорія від "повернення Криму", а російські відпочивальники привезли додому враження про вкрай низький сервіс, високі ціни і багатогодинні, а то й багатоденні черги на пором через Керченську протоку. Картину доповнює інформація про мілітаризацію регіону, репресії проти інакомислячих та чутки про ядерну зброю.
Влада РФ може спробувати переламати тенденцію командно-адміністративним чином – тобто примусово заганяючи туди силовиків та бюджетників. Однак дії кремлівських чиновників як завжди парадоксальні – наприклад, прем’єр РФ Медведєв, ймовірно заохочуючи підвладних їхати до Криму, видав тираду про те, що сервіс на півострові "дрімучий", а його знайомі приїхали з поганими враженнями. "Якості потрібно приділити увагу, тому що, не приховую, я навіть зі своїми знайомими розмовляю, далеко не всі вони приїжджають з позитивними емоціями саме через якість обслуговування", – поскаржився урядовець. "Бо вона така, скажімо, залишається ще навіть не російська – я не кажу, що це має бути на сучасному міжнародному рівні – але вона навіть не російська", – цитує дивні одкровення Медведєва "Українська правда".
Теги: окупація Кримутуризм 

Немає коментарів:

Дописати коментар