четвер, 8 лютого 2018 р.

У Києві "Нацкорпус" побив комуністів, які роздавали провокативні листівки: відео

У Києві "Нацкорпус" побив комуністів, які роздавали провокативні листівки: відео

15:46, сьогодні 2070

"Нацкорпус" побив комуністів, які роздавали провокативні листівки / Фото з відкритих джерел
У Києві члени "Національного корпусу" побили чоловіків за те, що вони поширювали сепаратистську і комуністичну агітацію, а саме листівки із закликами "чинити опір нацистській окупації".
Про це написав один з керівників "Нацкорпусу" Сергій Філімонов на своїй сторінці у Facebook.
"Знайомтеся, це Саша Кононович: лідер комсомольців, андимайданівець, сепаратист і просто погана людина. Заборонена "Компартія" створила в Києві організацію "Антифашистський комітет України" і призначила Сашу головою", – написав він.
За його словами, чоловіки вирішили надрукувати агітацію, на якій закликають боротися з "нацизмом" і зображують на них Вадима Папура, "сепаратиста, який загинув 2 травня в Одесі".
На відео видно, як кілька чоловіків валять на асфальт Кононовича і ще одного чоловіка, скручують руки, кілька разів б'ють по обличчю. Також націоналісти просили, щоб затримані "просили вибачення в українців".
Увага! На відео присутні нецензурні висловлювання! (18+)
Національний корпус – українська політична партія створена шляхом об'єднання громадського руху "Чесні справи" та "Патріоту України" 14 жовтня 2016 року. Основою політичної партії стали активісти громадської організації Цивільний Корпус "Азов", колишні військовослужбовці полку "Азов", громадські активісти та члени українських ультрас угруповань. Лідером партії є Андрій Білецький.

Немає коментарів:

Дописати коментар