вівторок, 2 січня 2018 р.

Перед штурмом силовиків нападника знешкодила жінка — подробиці звільнення заручників у Харкові (Відео)

Перед штурмом силовиків нападника знешкодила жінка — подробиці звільнення заручників у Харкові (Відео)


Затриманий. Фото - Фейсбук Авакова
Затриманий. Фото — Фейсбук Авакова
Захопленням заручників у відділенні пошти в Харкові ознаменувався день 30 грудня 2017 року. Вже наступного дня суд обрав затриманому підозрюваному запобіжний захід.
Ніхто із 9-ти заручників, включно з двома дітьми, не постраждав, на відміну від «терориста», який погрожував підірвати будівлю.

Упродовж шести годин правоохоронці намагались звільнити заручників, ведучи переговори з нападником, який постійно змінював вимоги.
Частину заручників в ході перемовин вдалось звільнити, та коли у заручниках залишилось троє працівниць «Укрпошти», одна з жінок знешкодила «терориста», просто вдаривши йог остільцем по голові і і впустивши в середину силовиків, які були готові штурмувати будівлю.
Затриманого суд арештувава на 60 діб без права застави.
«Суд вирішив задовольнити клопотання прокуратури щодо тримання під вартою Безуха Володимира Володимировича, оскільки останній підозрюється у вчиненні особливо тяжких кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 147 Кримінального кодексу України (захоплення заручників)», — зачитала рішення суддя Валентина Божко.
Подробиці — у сюжеті Факти ICTV 31 грудня

Немає коментарів:

Дописати коментар