пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Відкривається волонтерський проект я снайпер

Відкривається волонтерський проект я снайпер

inside-sniper5
Помилка на війні може коштувати дуже дорого.
Роль снайперів під час ведення військових дій дуже важлива. Професійний снайпер, крім вміння надзвичайно влучно стріляти, має бути дуже врівноваженим, терплячим, вміти сконцентруватися, самостійно приймати правильні рішення та чекати, дуже довго чекати. Ці чесноти притаманні небагатьом. На додачу до зазначених особистих якостей, професійні снайпери мають навчитися користуватися оптикою, гарно маскуватися, скрито пересуватися, розраховувати траєкторію польоту кулі залежно від низки чинників: вітру, температури повітря, різниці висот та інших.
inside-sniper6
Гарно підготовлений снайпер становить неабияку загрозу для ворога, тому, щоб знешкодити снайпера супротивника застосовують чималі ресурси. Мета цього проекту – забезпечити підопічних снайперів та підрозділи снайперів необхідними приладами та екіпіруванням, щоб зробити їх ще більш влучними та менш видимими. Гарне екіпірування та оптика зроблять наших бійців не тільки більш ефективним, а що дуже важливо, більш захищеним. Адже, як показав досвід, перемир’я на папері зовсім не означає реальне припинення вогню.
inside-sniper8
Мета проекту – допомогти снайперам краще бачити, а самим залишатися невидимими. Кошти в рамках цього проекту збираються для забезпечення снайперів різних підрозділів оптичними прицілами, кріпленнями до них, сошками, глушниками та маскувальними халатами.
Sniper-onsode-pic-1
Завдяки своїї якості та практичності, ці речі допоможуть снайперу мати більше шансів на успіх під час стрілецького протиборства, тим самим в рази підвищуючи успішне виконання завдання та мінімізуючи ризик для самого снайпера.

Немає коментарів:

Дописати коментар