пʼятницю, 30 жовтня 2015 р.

Крысятник ДНР и ЛНР.Українські бійці скаржаться на нашестя щурів на передовій (ФОТО)

Українські бійці скаржаться на нашестя щурів на передовій (ФОТО)


  • 4831ПЕРЕГЛЯДИ
  •  
  • 0КОМЕНТАРІ
  •  
  • 30/10/2015ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ
Українські бійці на передовій у Донеччині скаржаться на нашестя пацюків та мишей.
Про це написав волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook, - пише Інсайдер.
"У нас у зоні АТО велика проблема! Отруту хлопцям вже передавали. Ультразвук не бере. Коти не справляються. Друзі, підкажіть що робити? Допоможіть пацанам. Вони живуть у покинутих будинках, бліндажах, укриттях. Там епідемія. Від цієї біди вони божеволіють", - повідомив активіст.
Бійці скаржаться, що гризуни залізають у бліндажі, укриття, кусають їх, гризуть амуніцію.
"Улов за добу на дві мишоловки. І це тільки в будинку! На позиції, коли дивишся в тепловізор, їх більше, ніж зірок на небі! З'їдена або частково погризена екіпіровка! Усе, що з поліетилену і поролону! Ті, хто вирішив з'їсти на ніч насіння, прокидаються з кривавими слідами від укусів на пальцях! Я вже мовчу, що через їхнє бігання по тілу, зміна не висипається!" - пише солдат Олексій Зімін.
Боєць зазначив, що жодні засоби проти них поки не діють.
"Гади. Жеруть одяг і навіть кевларові каски. Зараз мобілізовуємо котів, уже восьмеро є. Потрібно якоїсь отрути, але щоб миші не дохли у бліндажах і не страждали від отрути коти та собаки. Боремося самотужки. Хто просто молотком. Або беремо дві пластикові пляшки, розрізаємо, горло перевертаємо, всередину кладемо їжу. Вони туди залазять", - додав інший боєць.
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар