пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Коли краса перемагає здоровий глузд

Коли краса перемагає здоровий глузд

Цікаво
28.10 19:48
Матеріал підготував журнал ELLE.
Хайлайтер на все обличчя
Щоб "сяяти, як діамант" візажист-самоучка Джеффрі Стар вирішив не обмежуватися легким блиском на вилицях і уздовж спинки носа, а буквально з головою занурився в сяючий хайлайтер. За словами Джеффрі його надихнула бьюті- влогер з Дубай, яка продемонстрував таку техніку в одному зі своїх відео. Наскільки це доречно, вирішувати вам, але в переддень Хелловіна можна і проекспериментувати.
Контуринг тіла
Якщо ви не встигли як слід попрацювати над фігурою в спортзалі, вам допоможе контуринг тіла. Мова не йде про те, аби робити це перед виходом на пляж або для вечірки біля басейну. Ви могли б вдатися до цього трюку, надягаючи плаття з глибоким декольте або відкритою спиною. Головне - подбати про стійкість тонувальних засобів, щоб не забруднити наряд.
LIP ART
Блискітки, паєтки та кристали на губах, звичайно, виключають пристрасні поцілунки і можливість щось з'їсти на вечірці, зате однозначно привернуть до вас увагу. Наприклад, на кутюрної показі Dior губи моделей прикрасили червоними кристалами поверх матовою помади. В такому випадку, вам не знадобиться спеціальний клей. Важливо уникати глянсових і жирних текстур помад і прикраси будуть триматися на губах.
Креативний манікюр
Згадуючи незвичайний манікюр з сукулентів, ми думали, що здивувати нас вже складно. До тих пір, поки нейл-артист з Польщі вирішила звести на нігтях райдужні космічні гори. На такий манікюр потрібно витратити багато часу і терпляче наносити лак шар за шаром, шар за шаром. Потім, шар за шаром ... Якщо пощастить, то вийде, якщо немає - то можна списати це на невдалий експеримент.
Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, як жіночі "фішки" дратують чоловіків.
Автор матеріалу: Марія Солодухіна

Немає коментарів:

Дописати коментар