понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Кучма – хрещений батько української корупції, – Єльяшкевич

Кучма – хрещений батько української корупції, – Єльяшкевич
Усі президенти України після 2004 року є сумлінними учнями Леоніда Кучми, який є творцем сучасного українського олігархату. Саме тому ані він, ані інші очільники держави не понесли відповідальності за свої протиправні дії, створення та зміцнення особливої корупційної системи управління державою.

Про це в ефірі політичного ток-шоу «Почути Україну» (щоп’ятниці о 21:30 на телеканалі ZIK) заявив народний депутат України 2-го та 3-го скликань, екс-представник партії Павла Лазаренка «Громада» Олександр Єльяшкевич.

«Кучма є «хрещеним батьком» усієї української корупції, бо саме він є творцем сучасного олігархату. Усі його учні старанно засвоїли заповідане ним та досі керують державою. Вони іноді сваряться між собою, але все одно залишаються бізнес-партнерами. Той самий Леонід Кучма, котрий брав участь у резонансних злочинах, навіть не дійшов до суду за цей час. Навіть у якості свідка. Ба більше, немає навіть моральної оцінки тих дій, що були скоєні у президентському кабінеті», – зазначив екс-нардеп, який 2002 року отримав притулок у США через загрозу його життю в Україні.

На переконання Єльяшкевича, другий президент України Леонід Кучма та його родина змогли зберегти свої неправомірно нажиті статки, а решта президентів так само йшли до цієї заповітної мети – ставати мільярдерами, примножувати статки.

«Чинний президент також є сумлінним учнем Леоніда Кучми та покриває його. У нас жоден президент не відповів за своїх вчинки – зміни Конституції, зв'язок із криміналітетом, політичні вбивства, незаконне збагачення тощо», – стверджує колишній народний обранець.

До слова, історики переконані, що корупційні схеми, якими вправно користуються політики нашої доби, беруть початок саме із середньовічної практики.

«Йдеться, наприклад, про систему губернаторів, так званих смотрящих, що була за Януковича. Людині давали заробити на себе», – зазначає доктор історичних наук Ігор Скочиляс.

У Київській Русі державні чиновники отримували платню за свою службу не з казни, а збирали самотужки, безпосередньо з населення.


корупціяЛеонід КучмаПочути Україну
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, в Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/10/31/kuchma__hreshchenyy_batko_ukrainskoi_koruptsii_a_reshta_prezydentiv__yogo_982875

Немає коментарів:

Дописати коментар