понеділок, 31 жовтня 2016 р.

У Кропивницькому СБУ з прокуратурою «накрили» чотири гральні заклади (ФОТО,ВІДЕО)


У Кропивницькому СБУ з прокуратурою «накрили» чотири гральні заклади (ФОТО,ВІДЕО)

Опубліковано . в Надзвичайні події
Кількість переглядів - 260
Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області спільно з міським управлінням Прокуратури минулої п’ятниці «накрили» відразу чотири гральні заклади, які працювали з порушенням діючого законодавства.
v
Увечері 28 жовтня працівники прокуратури та СБУ припинили діяльність відразу чотирьох гральних заклади під назвою «В мережі» в місті Кропивницькому та Кіровоградському районі. В рамках кримінального провадження за фактом заняття гральним бізнесом в усіх закладах проведено обшук. В ході обшуку вилучено всю комп’ютерну техніку, пристосовану для надання послуг в сфері грального бізнесу та грошові кошти, отримані в наслідок незаконної діяльності.
282877232 1
282877331 1
«Вказані предмети будуть відправлені на експертизу та проведені інші слідчо-розшукові дії з метою встановлення об’єктивних обставин цього правопорушення», - пояснив «Гречці» Максим Джулай, прокурор Кіровоградської місцевої прокуратури.
Розповів прокурор Максим Джулай і про схему роботи цих закладів:
«Клієнт приходить до грального закладу, касиру або адміністратору дає гроші, які вносяться на рахунок. За цей рахунок клієнт грає. Він або виграє або програє, після чого отримує у касира виграш або покидає гральний заклад».
За вчинення вказаного правопорушення його організаторам загрожує штраф у розмірі від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що еквівалентно сумам від 170 до понад 600 тисяч гривень.
Наразі прокуратура шукає власників цих гральних закладів, які і нестимуть відповідальність.
282877181 1
282877269 1
282877361 1
282877370 1
Нагадаємо, подібні гральні заклади з назвою ТОВ «Імперія ЛОТО» та Національна телелоторея «Золотий кубок» вже були в полі уваги громадських активістів та правоохоронних органів. Проте тоді слідство не побачило в роботі гральних закладів порушень діючого законодавства і ті досі працюють.

Немає коментарів:

Дописати коментар