суботу, 29 жовтня 2016 р.

Правоохоронці затримали 110 повій та вилучили 200 тисяч гривень.

У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)

336
У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)
Правоохоронці затримали 110 повій та вилучили 200 тисяч гривень.
Поліція ліквідувала у Львові та Харкові мережі борделів, які були завуальовані під стриптиз-клуби.
Про це повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України з посиланням на першого заступника голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції Вадима Трояна.
За його словами, під час проведення санкціонованих обшуків затримано більше 110 молодих дівчат, переважна більшість з яких надавали сексуальні послуги за грошову винагороду.
Троян зазначив, що до проведення операції з припинення діяльності будинків розпусти були залучені оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції та його територіальні підрозділи у Львівській, Київській, Харківській областях та місті Києві, слідче управління та прокуратура Львівської області.
У ході реалізації одночасно проведено 11 обшуків у Львові та Харкові. Вилучено кошти на суму близько 200 тис. грн, мобільні телефони та сім-карти, рекламна продукція, «чорна бухгалтерія» (записи щодо клієнтів та кількості отриманих коштів).У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)У Львові та Харкові ліквідували мережі борделів (Фото)
Правоохоронці встановили директорів, адміністраторів, касирів, а також обслуговуючий персонал будинків розпусти.

Немає коментарів:

Дописати коментар