середу, 20 січня 2016 р.

В РОСІЙСЬКІЙ ШКОЛІ ПОЧАЛИ ВИПУСКАТИ ГАЗЕТУ "ЮНЫЙ ПУТИНЕЦ"

В РОСІЙСЬКІЙ ШКОЛІ ПОЧАЛИ ВИПУСКАТИ ГАЗЕТУ "ЮНЫЙ ПУТИНЕЦ" 
Грани
Таким чином проявили вірнопідданські настрої учні та вчителі чебоксарської школи №54.
Новину повідомляє російська "Новая газета" з посиланням на місцеві ЗМІ. За їхньою інформацією, ініціаторами створення такого видання стали саме школярі.
Редактором газети начебто є старшокласниця місцевої гімназії №5. У місцевому виданні "Грани" вона опублікувала матеріал під назвою "Юный путинец" - порятунок від рутини", де розповіла, що школярі "вирішили створити "сховище", в якому будуть відображені яскраві частинки їх шкільної та позашкільної життя: враження, фотографії і нариси, які створять самі. Так народилась ідея випускати газету "Юный путинец". "Кожен клас – це маленька держава зі своїми традиціями. Звичайно, жодна держава не схожа на іншу", – зазначено у повідомленні.
Чому для газети було обрано саме таку назву – не повідомляється. На титульній частині головної сторінки зображено силует Путіна позаду двох дитячих силуетів. Що мається на увазі – схематичний еволюційний шлях російських школярів, які задкують до рівня Путіна, чи те, що кремлівський ватажок ховається за їхніми спинами – також не пояснюється. Зате на останній сторінці газети опубліковано двозначний жарт про поліцію і хлопчика, який мріє стати шпигуном.

Немає коментарів:

Дописати коментар