суботу, 30 квітня 2016 р.

Українка придумала нестандартний доступний велосипед

Українка придумала нестандартний доступний велосипед

Українка придумала нестандартний доступний велосипедУ Мілані командою, до складу якої увійшли німець Мартін Хутц, Болгарин Атанас Желєв і українка Марія Корольова, яка нині проживає у Відні, був представлений новий велосипед. Особливість його полягає в нетрадиційній рамі, яка крім нестандартного вигляду несе в собі і практичні переваги.
Марія розповіла, що в дитинстві її найбажанішим подарунком від батьків був двоколісний велосипед. Згодом вона змінила багато велосипедів. Відправившись на навчання в Європу, Марія стала використовувати цей транспорт як основний засіб пересування. За її словами в європейських країнах, велосипедами вже багато років користуються успішні бізнесмени середньої та вищої ланки, не кажучи вже про борців за екологію і людей з малим достатком.
Ідея зі створення нестандартної велосипедної рами прийшла в голову дівчини, коли вона вчилася в віденському Університеті прикладних мистецтв, а точніше під час роботи над створенням проекту будинку, що складається з дерев’яних криволінійних конструкцій. В результаті таких роздумів з’явився велосипед з назвою Aero. Королева називає дерево не тільки шляхетним, а ще й цікавим матеріалом. З дерева людина може створювати такі речі, для яких алюміній і сталь не підходять. За своєю природою деревина є пружним і міцним матеріалом. Незвичайні якості їй людина навчилася надавати завдяки впровадженню в шари композитних матеріалів. В результаті дерево набуває нових властивостей, але при цьому зберігає свою красу, елегантність.
Новий велосипед від дизайнерської компанії цікавий тим, що рама при необхідності може працювати в ролі амортизатора, але при цьому залишається дуже міцною.
Процес створення велосипеда Aero є досить трудомістким і займатися ним можуть тільки справжні фахівці, а тому під час демонстрації про запуск такого транспорту в масове виробництво не говорили. У той же час Марія не залишає надії на те, що її винахід виявиться доступним багатьом. Точна вартість велосипеда не називалася. За словами Корольової, кожен велосипед буде укомплектовуватися на підставі побажань покупця, він сам вибере кермо, перемикачі, колеса, гальмівну систему та ін., І все це буде серйозно позначатися на кінцевій вартості Aero.
1461765184_ukrainka-pridumala-neobychnyy-nedorogoy-velosiped-foto-3
1461765184_ukrainka-pridumala-neobychnyy-nedorogoy-velosiped-foto-4
1461765228_ukrainka-pridumala-neobychnyy-nedorogoy-velosiped-foto-1
1461765242_ukrainka-pridumala-neobychnyy-nedorogoy-velosiped-foto-2

Немає коментарів:

Дописати коментар