середу, 27 квітня 2016 р.

ЦЕНА ЖИЗНИ!Часом алкоголь штовхає людей на божевільні вчинки.

Жителька Казахстану за 50 кухлів пива перепливла річку Урал у розпал повені

Жителька  Казахстану за 50 кухлів пива перепливла річку Урал у розпал повені
27 квітня 2016, 15:54
Джерело: Відомості

Часом алкоголь штовхає людей на божевільні вчинки.Жителька  Казахстану за 50 кухлів пива перепливла річку Урал у розпал повені

Не звичайний інцидент, який стався в Казахстані.У вівторок жителі міста Атирау побачили жінку, яка пливла через річку Урал. Здивовані городяни негайно зателефонували в міські екстрені служби і повідали про побачене. На місце НП негайно направили рятувальників на моторному човні з водолазним спорядженням, повідомляє Informing.
Однак користуватися ним співробітникам рятувальної служби не довелося, тому що плавчиня не тільки дивом залишилася жива, але й встигла до моменту їхнього прибуття самостійно вибратися на берег. Висадившись на берег, рятувальники помітили, що жінка, яка вирішила поплавати в вируючій річці, була не тільки знесилена, але ще й п1яна. Вони відігріли її і передали в руки місцевих правоохоронців.
За словами глави водолазно-рятувальної служби департаменту з НС по Атирауській області Казахстану Самата Кумашева, в поліцейському управлінні 33-річна плавчиня назвала своє ім’я, а також розповіла про мотиви свого божевільного вчинку. Виявилося, що переплисти холодний Урал вона погодилася на спір. Ризикувала своїм життям нетвереза ​​казашка заради 50 кухлів пива, які їй пообіцяли надати в разі перемоги в суперечці.
«Правда це чи ні, ми не дізналися. Головне, що вона вижила», — констатував Кумашев.
При цьому представник рятувальної служби підкреслив, що плавчині так хотілося отримати пиво, що вона не побоялася зануритися в Урал у розпал весняної повені — при підйомі рівня води та сильній течії.

Немає коментарів:

Дописати коментар