суботу, 22 серпня 2015 р.

Пора казнить.Боєць ЗСУ: Для очищення від терористів усієї України досить місяця

Боєць ЗСУ: Для очищення від терористів усієї України досить місяця (відео)




Сьогоднi, 12:45
Для очищення від терористів всієї України достатньо місяці.
 
Старший офіцер батареї восьмидесятих окремої аеромобільної бригади з позивним «Шахрай» розповів informator.lg.ua про війну, контрабанді та командуванні.
 
Батарея «Шахрая» до Нового Року стояла в районі Щастя, а після - у Станиці Луганській.
 
Підрозділ затримувало вісім «КамАЗів» з вугіллям, після чого надійшла команда «зверху» пропустити їх. Машини проїхали в Росію, а на наступний день ці ж машини везли в Щастя на ТЕЦ вугілля.
 
«На блокпостах я особисто бачив «прейскурант», у якому пропуск фури коштував 150 тисяч гривень», - говорить «Шахрай».
 
Офіцер вважає, що у армії є сили і можливість протягом місяця звільнити всю територію України. «Якщо б ми захотіли ми могли б в Луганську бути через тиждень, це якщо не поспішаючи, а якщо трохи поспішити те, можемо за два-три дні взяти Луганськ, а для зачистки всієї України вистачить місяця», - говорить «Шахрай».
 
Перед Новим Роком «Шахрай» запропонував командуванню провести атаку «кинджальним вогнем». За два тижні офіцер домігся дозволу на проведення операції.
 
«Три бригади стріляли одночасно, ефект вийшов дуже приємний, дуже красивий, «Сепари» просто злякалися і втекли у бік Луганська. Тоді можна було зробити наступ, але хтось з командування злякався», - говорить офіцер.

Немає коментарів:

Дописати коментар