неділя, 16 серпня 2015 р.

Щоб дитина не робила,аби тільки не плакала.Путін виправдав свою появу в Криму бажанням розвивати туризм

Путін виправдав свою появу в Криму бажанням розвивати туризм

Президент РФ Володимир Путін 17 серпня відвідає анексований Крим, аби провести у Ялті засідання, присвячене розвитку туризму у Росії.
«Основними темами заходу стануть пріоритетні напрямки розвитку внутрішнього туризму як каталізатора соціально-економічного розвитку регіонів Росії і, зокрема, Криму», – повідомляє прес-служба Кремля.
Також запланована "неформальна" зустріч Путіна з представниками національних громадських об’єднань Криму.
Як повідомляв Укрінформ, 19 червня Рада ЄС продовжила до 23 червня 2016 року обмежувальні заходи у відповідь на анексію Росією Криму і Севастополя.

Санкції включають такі обмеження: заборону на імпорт в ЄС продукції, походженням з Криму та Севастополя;інвестування в Крим і Севастополь, заборону європейським компаніям і розміщеним на території ЄС купувати нерухомість і підприємства в Криму, фінансувати кримські компанії і надавати їм послуги; надавати послуги у сфері туризму в Криму і Севастополі, включаючи заборону європейським круїзним суднам заходити до портів півострова, за винятком надзвичайних ситуацій; заборону на експорт продукції та технологій для використання в Криму в сферах транспорту, телекомунікацій та енергетики, включаючи розвідку та видобуток нафти, газу і корисних копалин.

Немає коментарів:

Дописати коментар