пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Президент Петро Порошенко відвідав масштабні військові навчання на півдні Запорізької області

Президент Петро Порошенко відвідав масштабні військові навчання на півдні Запорізької області

Новости, анонсы, статьи Запорожья и Запорожской области в Telegram



 12 жовтня президент України відвідав військові навчання, які проходять у Запорізькій області. Про це повідомляє telegram-канал «Запорожье Актуальное».
Серед іншого президент зазначив:
«Зараз наше завдання мобілізуватись не у форматі Мінська, а у форматі світової глобальної солідарності, щоб не дати Росії провести фейкові вибори у листопаді. Якщо Росія не почує світ, це буде лакмусовим папірцем ставлення Росії до Мінських угод. Україна, мобілізувавши свої зусилля, показала світу закон про особливий режим місцевого самоврядування», — сказав Петро Порошенко
«Це є елементом забезпечення безпекового компоненту Мінських угод, і передбачає виведення збройних сил РФ з української землі, і передбачає звільнення заручників, які є як на окупованій території України, так і на території РФ, включно з Сущенко, Сенцовим. І третя позиція це забезпечення контролю над ділянкою державного кордону, щоб не допускати подальшої інфільтрації збройних підрозділів РФ. І після виконання цілої низки безпекових компонентів, можна приступати до політики щодо проведення місцевих виборів після звільнення від російських військ. Якщо Росія не лише не збирається це виконувати, а й далі йде на зрив Мінських домовленостей, шляхом проведення незаконних фейкових виборів, то має за це заплатити свою ціну — посилення санкцій», — додав президент.

Немає коментарів:

Дописати коментар