пʼятницю, 17 серпня 2018 р.

На Донбасі загинув український морський піхотинець

На Донбасі загинув український морський піхотинець

15 Серпня 2018, 13:29 Переглядiв: 1403
Командування ВМС висловило співчуття рідним і близьким загиблого
<p style="text-align: justify;">Фото: Командування ВМС ЗСУ</p>
Фото: Командування ВМС ЗСУ
У районі операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув український морський піхотинець – старший матрос Федір Балахчі. Про це повідомили в командуванні Військово-морських сил Збройних сил України.
"У районі виконання бойових завдань з захисту незалежності і територіальної цілісності України на території Донецької та Луганської областей загинув наш бойовий побратим – морський піхотинець старший матрос Балахчі Федір Федорович, віддавши своє життя за Батьківщину", – йдеться в повідомленні.
screenshot_2_248
Також командування від імені всіх військовослужбовців Військово-морських сил висловило співчуття рідним і близьким загиблого захисника України. 
Нагадаємо, за минулу добу, 14 серпня, бойовики 46 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі 10 разів з забороненого озброєння. В результаті бойових дій один український вояк загинув і ще троє отримали поранення.

Крім того, варто нагадати про стягування бойовиками в окупований Донецьк живої сили і військової техніки. На думку спостерігачів, ці переміщення можуть свідчити про підготовку провокацій з боку окупантів.

Немає коментарів:

Дописати коментар