неділя, 16 грудня 2018 р.

Український боксер Далакян повторно захистив титул чемпіона світу за версією WBA

Український боксер Далакян повторно захистив титул чемпіона світу за версією WBA

Український боксер Артем Далакян виграв у спортсмена з Домініканської Республіки Грегоріо Леброна бій за титул чемпіона світу за версією WBA в найлегшій вазі.

Далакян (праворуч) завершив бій у восьмому раунді
Далакян (праворуч) завершив бій у восьмому раунді 
Скріншот: UkraineAtamansPRO / YouTube
Український боксер Артем Далакян захистив титул чемпіона світу за версією WBA в найлегшій вазі (до 50,8 кг). Про це повідомляє Sport.ua.
Далакян переміг спортсмена з Домініканської Республіки Грегоріо Леброна нокаутом у шостому раунді. До цього український боксер тричі відправляв Леброна в нокдаун.
ВІДЕО
Відео: UkraineAtamansPRO / YouTube
Чемпіоном світу український боксер став у лютому 2018 року, перемігши в американському Інглвуді Браяна Вілорію зі США. У червні Далакян захистив титул, достроково вигравши бій у Сірічаї Таєна з Таїланду.

1 коментар:

  1. В Беларуси продолжаются протесты против итогов президентских выборов в стране. Ранее сообщалось, что действующий глава государства Александр Лукашенко набрал около 80% голосов.

    Букмекеры принимают ставки на то, уйдет ли Александр Лукашенко в отставку до 1 сентября 2020 года.

    По прогнозам аналитиков, действующий президент будет держаться за власть. Поставить на отставку можно с коэффициентом 2.67 (35%).

    Сделать ставку на то, что Лукашенко не покинет свой пост, можно за 1.42 (65%). https://odds.am/ru/news/6539/kogda_lukashenko_uydet_v_otstavku_s_posta_prezidenta_belarusi/

    ВідповістиВидалити