У Петербурзі, Росія кілька державних установ отримали ім'я стриптизера з Бразилії Рікардо Мілоса. Хтось перейменовує об'єкти в сервісі Карти Google. 
Автори акції спокусилися на школи, технікуми, танцювальний клуб. Охрестили ім'ям безсоромного танцівника навіть храм-каплицю. Крім цього одна зі шкіл на карті отримала ім'я Лосяша і Копатича - героїв відомого мультсеріалу "Смішарики". 
Крім того почали "перейменовувати" і українські установи. Так на карті Києва з'явився коледж НАУ, КНТЕУ та спеціалізована школа імені Рікардо Милоса.
Сервіс Google Map дозволяє користувачам уточнювати інформацію про об'єкти, тобто перейменовувати їх. 
Ролик з танцюючим в одних трусах і червоній бандані м'язистим чоловіком з'явився в мережі в 2010 році, з тих пір він став інтернет-мемом. Героєм відео є бразильський стриптизер Рікардо Мілос. Чоловік дуже популярний, зокрема, в Японії, заробляє на продажу товарів для здоров'я.
Раніше ми писали, що співробітники телеканалу BBC Comedy опублікували в офіційному Twitter-акаунті жартівливий пост, який критикує непитущих. Хто б міг подумати, що це викличе стільки невдоволення. Такий вчинок засудили користувачі і довелося терміново все видаляти.
Як виявилося, у твіті містилося зображення одного з героїв сатиричного серіалу "Гуща подій", який гнівно кричав на співрозмовника, лаючись і погрожуючи.
"Коли один з ваших друзів каже, що він не п'є напередодні Різдва", - говорилося у підпису до картинки.
Більшість користувачів назвали жартома недоречною. Наприклад, комедійний актор Маркус Бриг (Marcus Brig) заявив, що такі пости можуть образити тих, хто бореться з алкогольною залежністю.
Як повідомляв "Знай.uа", легендарна американська співачка Мадонна порадувала своїх фанатів яскравим і незвичайним знімком, який розмістила на своїй сторінці в Instagram, на ньому зірка показала всіх своїх темношкірих дітей Мерсі Джеймс, Естер і Стелла, Девід Банда в перуках.