середу, 26 грудня 2018 р.

"Сіру зону" Донбасу звільнено і взято під контроль – Бірюков Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/war/-sira-zona-donbasu-zvilnena-i-vzjata-pid-kontrol-birjukov-611978.html

"Сіру зону" Донбасу звільнено і взято під контроль – Бірюков
Українські військові звільнили на Донбасі дві третини територій, які було захоплено бойовиками станом на травень 2014 року, зазначив помічник міністра оборони Юрій Бірюков.
Цей матеріал можна прочитати і російською мовою
Бірюков заявив про відсутність "сірих зон", підконтрольних бойовикам

Бірюков заявив про відсутність "сірих зон", підконтрольних бойовикам 
Фото: Юрий Бирюков / Facebook
Збройні сили України взяли під контроль "сіру зону" в районі бойових дій на Донбасі. Про це в ефірі телеканала "Прямий" повідомив позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков.

"Від того стану, у якому ми почали у травні 2014 року, дві третини території були звільнені. Практично вся "сіра зона" звільнена та взята під контроль", – заявив Бірюков.

Збройний конфлікт у Донецькій і Луганській областях між українською армією та проросійськими бойовиками почався у квітні 2014 року. Від цього часу урядові сили проводили на Донбасі антитерористичну операцію. 30 квітня 2018 року АТО офіційно завершили, замість неї почали ООС.

У серпні 2018 року начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що на Донбасі не має бути "сірих зон". 
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/war/-sira-zona-donbasu-zvilnena-i-vzjata-pid-kontrol-birjukov-611978.html

Немає коментарів:

Дописати коментар