пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Показали, які безпілотники розробляють на "Антонові"

Показали, які безпілотники розробляють на "Антонові"


З'явилася відеопрезентація від Державного підприємства "Антонов", в якому детально показується, які безпілотні літальні апарати там збираються створити в перспективі.
Відео – "БАК розробки ДП "Антонов". Від концепції до повного функціонального комплекс", оприлюднили в мережі, повідомляє Defense Express.
В планах держпідприємства розробка трьох літальних апаратів: "Горлиця", "Стратегічний БАК" та "Мішеневий комплекс".
Багатофункціональний тактичний безпілотний авіаційний комплекс "Горлиця" вже проходить випробування.
Автор: ДП Антонов
БПЛА "Горлиця"
БПЛА "Горлиця"
Призначенням "Стратегічного безпілотного авіаційного комплексу", який нещодавно почали розробляти на підприємстві, є всепогодні розвідка, спостереження та виконання атаки наземних цілей.
Автор: ДП Антонов
Стратегічний БПЛА
Стратегічний БПЛА
"Мішеневий комплекс" є імітацією малорозмірних та повно розмірних високоманеврових цілей типу "літак", "вертоліт", "крилата ракета" та "БПЛА".
Автор: ДП Антонов
Мішеневий комплекс
Мішеневий комплекс
Роботи над вітчизняними комплексами будуть проводитися спільно з ДП "Івченко-Прогресс" - розробка двигунів, КБ "Луч" - створення ударних видів озброєння, НІІ РТВ - створення обладнання телеметричної радіолінії та радіолінії передачі даних, ТОВ "Телекарт-Прилад" - створення наземних станцій управління та ПрАТ "НДІ лазерних технологій".
Польоти строєм, проходи суден військової авіації, показові стрибки парашутистів з прапорами. Все це - 5-й щорічній фестиваль KharkivAVIAfest, що пройшов минулими вихідними у Харкові. Серед унікальних моделей фестивалю - легкий багатоцільовий літак АН-2-100.

Немає коментарів:

Дописати коментар