пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Житель Санкт-Петербурга обійшов 60 борделів міста і написав про них в Держдуму і поліцію

Житель Санкт-Петербурга обійшов 60 борделів міста і написав про них в Держдуму і поліцію

В В СВІТІРОСІЯ
Антураж і гостинність шістдесяти борделів Петербурга пізнав 47-річний городянин. Свій досвід він епістолярно передав депутату Держдуми
Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на “Фонтанку.ру”.
Як стало відомо виданню, в Державну думу надійшов звіт ГУ МВС Петербурга і області про боротьбу з комерціалізацією сексуальних відносин. У ньому перераховано половина районів міста з 60 адресами, за якими розташовуються або розташовувалися будинки розпусти. Рекордсменом визнаний Виборзький район з 15 точками доступу до платного кохання. Удвічі менше набрали Калінінський, Московський і Адміралтейський. Поліція Держдуму запевнила, що гріх викочерван градом адміністративних протоколів і кримінальних справ.
Витоки бурхливого звіту лежать в надзвичайній допитливості 47-річного петербуржця. Він практичним шляхом зібрав інформацію про борделі і направив її депутату Держдуми, вихідцю з Петербурга Михайлу Романову.
Подвиг енергійного петербуржця неоціненний, випливає зі звіту. За 9 місяців 2018 року вся міська поліція склала 948 протоколів за заняття проституцією. А за наведенням однієї людини – 168, тобто майже п’яту частину.

Немає коментарів:

Дописати коментар